Rondje Froskepôlle

Rondje Froskepôlle

We vertrokken zondag om half 10 vanuit Almelo helemaal naar Leeuwarden en poe wat waren we moe. En toen moesten we nog roeien. We behoorden onder beginners 13-14 jaar. We begonnen in een c4 (onze ploeg bestond uit Jochem, Jelke, Britt, Nikki van Amycus en Fleur van Tubantia, zonder Fleur was onze ploeg niet compleet geweest), daarmee moesten we rondje Froskepôlle 3km varen. Dit verliep redelijk soepel, mensen langs de kant kregen een paniekaanval nadat onze fantastische stuur bijna tegen de kant aan stuurde. Toen we ongeveer op de helft waren stonden alle mensen op de kant om ons aan te moedigen. Onze tijd was 16 min en 35sec. Hierna hadden wij een korte pauze en hebben wij met z’n 4en een broodje hotdog gehad, heerlijk gesmikkeld en weer een beetje energie gekregen.

Hierna moesten we in c2en een sprint afleggen van 250m en om een paaltje in het water heen. Jochem, Jelke en Britt als stuur waren als eerst aan de beurt en hadden een tijd van 1min en 28 sec. Daarna waren de meiden aan de buurt Nikki samen met Fleur en Britt als stuur. Deze meiden hadden net iets langer over gedaan namelijk 1min en 40 sec. Er was een gezellige sfeer en onze ploeg was niet compleet geweest zonder Fleur van Tubantia.

Aan het einde moesten we nog even wachten voordat de prijsuitreiking was. Helaas hebben wij als vereniging niks gewonnen, maar wij hebben het erg na onze zin gehad. Na de prijsuitreiking weer vanuit Leeuwarden helemaal weer terug naar Almelo.

Dit was voor ons allemaal onze eerste officiële wedstrijd en we hebben deze met veel plezier bijgewoond!

Nikki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top