Lid worden

Introductiecursus

Overweeg je om te gaan roeien en wil je eerst proberen of roeien wat voor je is?
Ook dit voorjaar bieden we u weer de  mogelijkheid om te leren roeien! Vanaf dinsdag 19 april start de introductiecursus en leert u in 1-, 2-, of 4-mans boot roeien. De cursus is bedoeld voor volwassenen die nog geen roei-ervaring hebben. Na de tien introductielessen kun je het proeflidmaatschap omzetten in een gewoon lidmaatschap. Tijdens de zomertijd wordt er in principe op dinsdagavond en in het weekend op zaterdag- of zondagochtend buiten geroeid. In overleg zijn vaak ook andere tijden mogelijk.
Meld je aan via: roeicommissaris@amycus.nl

Open dag

Op zondagochtend 10 april houden we een open dag. Je hebt dan de mogelijkheid om tussen 10.00 en 14.00 uur alvast een kijkje te komen nemen bij de vereniging. Uiteraard behoort ook een proefvaart tot de mogelijkheden.

Lid worden?

Download dan hier het Lidmaatschapsformulier 

Soorten lidmaatschap

TRV Amycus kent verschillende soorten leden:

  • Senior-leden
  • Junior-leden, tot 18 jaar. Zij worden seniorlid op 1 januari volgend op het jaar waarin ze 18 jaar zijn geworden.
  • Buiten-leden, ex-Amycus-leden die verhuisd zijn naar een ander deel van het land en voor een beperkt jaarlijks bedrag kunnen komen roeien
  • Ere-leden: Dinian Scholtens, René Werger en Miel Westenberg

Junior- en gewone leden: download het  lidmaatschapsformulier en stuur het ingevuld en ondertekend op naar Badweg 22, 7604 PN, Almelo of scan het ondertekende formulier en mail het naar de secretaris.

Buiten-leden: ga je verhuizen en wil je toch kunnen blijven roeien op Amycus, laat dit dan voor weten aan de secretaris.

Daarnaast is er een regeling die er in voorziet dat een 4e lid uit hetzelfde gezin, vrijgesteld wordt van contributie.

Voor de hoogte van de contributie en het beëindigen van het lidmaatschap, zie het menu-item De vereniging.