Juniorencompetitie bij Salland

Juniorencompetitie bij Salland

Op 5 november vertrokken we al vroeg met de auto naar Gramsbergen. We gingen met 2 auto’s de meiden en de jongens auto. Was gelukkig niet zo’n lange rit, maar was wel een gezellige rit. Eerst kregen we uitleg over wat de bedoeling was en een korte planning.

Daarna mochten we beginnen. Amycus vs Amycus.

In boot 1 zaten Tamar, Jae, Nikki, Britt van Amycus en onze stuur Eline van Aengwirden.

In boot 2 zaten onze sterke stoere jongens Jelke, Jochem van Amycus en Rutger, Niels en Alexander ook van Aengwirden.

Eerst moesten we een stuk op roeien om bij de start te komen, we roeiden lekker gelijk op en kwamen aan bij de start, waar we best lang in de kou moesten wachten. We konden ons zo goed voorbereiden op de kilometer die we moesten roeien.

We mochten eindelijk starten en deden het allemaal erg goed, het was wel een pittige wedstrijd, maar de jongensboot was net iets eerder bij de finish.

Daarna ging Britt als invalster bij Aengwirden in een C4- mix. Daar is ze in de prijzen gevallen.

Toen waren Jae en Nikki tegen Jochem en Jelke, dit was een zenuwslopende wedstrijd, maar op het einde hebben de jongens het toch weer voor elkaar gekregen om ook deze weer te winnen.

Als laatste moesten Tamar en Britt nog, ook Jae moest nog een keer invallen voor Aengwirden. Ook zij moesten tegen elkaar, beiden hebben het heel goed gedaan. Ook Jae heeft met Iris een blik gewonnen.

Tussen de wedstijden door hadden we een lunch die geregeld was door roeivereniging Salland. Iedereen die zin had kon een tomatensoepje en een broodje knakworst halen. Hier hebben wij ook heerlijk van gesmikkeld. Ook hebben we ons oude, vertrouwde potje Uno gedaan, dit was zoals altijd heel gezellig.

Uiteindelijk was de prijsuitreiking en hebben onze leden Jae en Britt hun welverdiende prijs gekregen.

Ook de rest heeft het heel goed gedaan, we hebben het heel erg naar onze zin gehad en daar gaat het natuurlijk om.

Ook deze wedstrijd was weer een succes!

Groetjes van Nikki en Tamar

Voor foto’s zie www.salland-roeien.nl

https://photos.google.com/share/AF1QipOujyVYFploEAEXWIHT3Ke_5ZhKLkMNkakmAy_JwK4P5ir6WUmiOjz13WvTUD8t3g?key=bDNVZjlYS3lJQU5BaHlKUlNrZjFjc2FZWmc2ejNn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top