Stand van zaken verruiming kanaal (nieuwsbrief RWS)

Stand van zaken verruiming kanaal (nieuwsbrief RWS)

Rijkswaterstaat werkt de komende jaren in de regio Twente hard aan de bereikbaarheid via de Twentekanalen, aan de veiligheid op de kanalen en aan de beheersing en kwaliteit van het kanaalwater. Zo hebben we in april 2020 een tweede sluis bij Eefde geopend en wordt de oude sluis grondig gereonveerd. Daarnaast plegen we onderhoud aan bruggen, sluizen, gemalen en oevers en verruimen we het kanaal tussen Delden en Enschede en de hele zijtak naar Almelo. In deze nieuwsbrief informeert RWS u over al deze werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top