WK 2018 Plovdiv

WK 2018 Plovdiv

Terwijl in Almelo de voorbereidingen op de komende Cottwich regatta plaatsvinden, wordt deze week het WK roeien 2018 in Plovdiv  (Bulgarije) afgewerkt. Onze bijzondere belangstelling gaat natuurlijk uit naar Martine die , na het succesvol verlopen WKu23 (zie elders deze site), nu  start in de dames lichte skiff (LW1x). In de voorwedstrijd (Heat4) op zondag behaalde zij een 3e plaats hetgeen inhield dat zij vandaag een herkansing (Repechage2) moest varen.  Via  deze herkansing, waarbij zij iets voorzichtiger startte dan in de heat, wist zij zich te plaatsen voor de halve finales (donderdag 9:42 en 9:51). Afhankelijk van het resultaat in de halve finale  roeit Martine de A finale (12:06) of de B finale (14:19) op vrijdag. U kunt de wedstrijden live volgen via deze link. Op de site van NLroei en Roeien.nl  wordt natuurlijk ook veel aandacht aan deze wedstrijden besteed. Ook is er een liveblog van Rogier Blink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top