Verlengen kleine botenwagen

Sinds de ingebruikname van deze wagen is de wetgeving een stuk strenger geworden. Hierdoor volstond het niet meer om een vrolijk hesje of ander kledingstuk aan het uitstekende deel van de boten te knopen. De lading mag niet voor de trekkogel en maximaal 0,5 meter achter uitsteken. Met hulp van Vincent, Andre, Eric en met de onmisbare vakkennis en inzet van Jan Wagemans (las en constructiewerk en toepasselijke naam) is afgelopen zaterdag de kleine wagen omgetoverd tot een iets grotere wagen. Ook is er een extra stelling toegevoegd, op maximale hoogte van de loods. Om 9 uur is enthousiast begonnen.  Laat in de middag bleek extra versterking van het hulpwiel onvermijdelijk. Ondanks verwoede pogingen van Andre is dit nog niet klaar. Zaterdag 1 september is hierom een extra lasochtend ingelast. Voor zondag 2 september zijn we nog op zoek naar wat schilders. Daarna kunnen de rubber strips gemonteerd worden, zodat skiffs, wherry’s en c2 onbeschadigd en legaal vervoerd kunnen worden. Op de foto de Popeye, een zware skiff op de grotere kleine wagen.

(Tekst Eric)