Seizoen afsluiting 4 november 2023

Seizoen afsluiting 4 november 2023

Zoals elk jaar was er dit jaar ook een gezellige seizoen afsluiting gepland.

De toertocht van 13 km. naar Pannenkoekerie de Markenrichter in ambt Delden en terug. Het aanmeldingsformulier was nog niet opgehangen of de eerste inschrijvingen waren er al. Er werden al oefen groepjes gevormd om de afstand te oefenen en er werd ook al gespeculeerd over de overheerlijke pannenkoeken aldaar.

In de week voorafgaand aan de toertocht hadden we in Nederland code oranje vanwege storm Ciaran. De naweeën waren ook vandaag nog goed voelbaar. Daarom hebben Anneke en Ron vanuit de organisatie besloten, het programma aan te passen. 26 Kilometer roeien in stormachtig weer is niet echt een pretje. Ze hadden een leuk programma opgesteld. ‘s Morgens dronken we eerst koffie met lekkere koek in ons gezellige clubgebouw. De opkomst was met 15 mensen nog heel goed.

Met 3 boten roeiden we richting Almelo en oefenden we onze kunsten als ronden, lucht roeien, liggen en nog veel meer. De wind zette ons bij wijs van spreken soms gewoon een stukje verder, maar de sfeer zat er goed in. Na ca. 1,5 km roeien werd de lucht steeds donkerder, de wind nam in kracht toe en de sturen riepen steeds vaker; strong, nu! We hebben de boten nog droog in de loods gelegd en zijn met de auto’s naar de Markenrichter gereden. Daar hebben we eerst het restaurant verbouwd want we vonden het leuk om samen aan 1 grote tafel te zitten. Wat een gezellige ronde! Iedereen koos een pannenkoek en er was stof genoeg om te praten. Een heel gezellig samenzijn.

We kijken terug op een mooi roeiseizoen met geweldige activiteiten, nieuwe leden en ontzettend veel mooie roeikilometers. Het hoogtepunt was wel ons 35 jaar bestaan!

We blikken ook vooruit naar komende activiteiten zoals ‘Amsterdam Light Festival’.

Ook voor vandaag weer dankjewel aan de super organisatie en eenieder die geholpen heeft en bijdroeg aan dit gezellige roei-event.

Groetjes, Mirella

914275

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top