Update Cottwich Almelo regatta

Update Cottwich Almelo regatta

De Cottwich 2021, regels voor deelnemers en obstakels in het wedstrijdparcours op zondag 19 september.

Ook dit jaar hebben we te maken met een aanpassing van de regels. De Corona regels van de Rijksoverheid voor sporters zijn van toepassing, de basisregels voor corona gelden voor iedereen .Voor het publiek langs de kanaal kant en op het Amycus terrein geldt dat ten alle tijde de 1,5m onderlinge afstand wordt aangehouden. Het Amycusterrein is alleen toegankelijk voor de deelnemers en hun coaches.

Als kleedruimtes maken we gebruik van tenten en kunnen de douches in de bestaande kleedruimtes beperkt gebruikt worden door 8 personen tegelijk.

Voor het douchen worden een beperkt aantal kaarten verstrekt bij de inschrijftafel die teruggegeven worden voor de volgende personen.

Evenals vorig jaar raden we aan eventueel om te kleden bij je auto en in roeikleding op het wedstrijdterrein te komen.

Voor de wedstrijd gelden de coronaregels die het NOC-NSF heeft gesteld in haar protocol verantwoord sporten ten tijde van corona dd 10-7-2021. Zie www.noc-nsf.nl/sportprotocol

Er zijn op dit moment werkzaamheden langs het kanaal zie bijgaande foto’s. Tijdens de wedstrijd liggen er nog enkele tonnen en werkschepen in het parcours, extra opletten dus. Tijdens het opvaren zie je waar deze obstakels liggen. Houdt tijdens het oproeien stuurboordwal.

Op 1,5 km voor de start ligt een ponton vlak voor de brug van de A35. Tijdens de wedstrijd kom je een ponton tegen op 1,5km voor de finish met daarachter een rij boeien. Houdt deze aan stuurboordzijde. Er is voldoende ruimte om een andere ploeg in te halen.

Tot zondag a.s.

Cottwich Commissie 2021

914275

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top