Open dag Amycus

Open dag Amycus

Op zondag 4 juli aanstaande is er bij roeivereniging Amycus in Almelo een open dag. Van 11:00 tot 14:00 uur ben je welkom aan de Badweg 22 in Almelo (bij de Wierdensebrug). Je kunt dan kennismaken met de roeitechniek op de ergometer, zelf onder begeleiding meeroeien in een van onze boten en leden van de vereniging  ontmoeten. Voor jeugdleden geldt een minimumleeftijd van 12 jaar.

Amycus is een gezellige en bruisende roeivereniging. We varen op het Twentekanaal. In de afgelopen maanden hebben we, met in acht neming van de coronamaatregelen, steeds kunnen roeien. Afgelopen weekend werd een geslaagde verenigingsactiviteit georganiseerd en voer een groot aantal boten in de avond uit voor het midzomerroeien. We hopen vanaf nu ook weer deel te kunnen nemen aan toertochten of wedstijden op andere vaarwateren.

De instructie voor nieuwe leden wordt gegeven door een enthousiaste groep leden. Kom zelf ervaren hoe het is om te roeien! Roeien: sporten op het water, in ploegverband of alleen, genieten van de natuur en stilte om je heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top