Halloween Competitie

Halloween Competitie

De tijd is weer verzet, de donkere dagen komen er weer aan, het weer wordt onstuimiger….maar de weergoden waren ons zondag, ondanks code geel, goed gezind tijdens de Halloween Competitie voor de jeugd van regio NO.

Maar liefst 38 jeugd- en juniorenroeiers, waarvan een flink deel prachtig uitgedost in Halloweenkostuum, hebben hun mooiste halen laten zien op ons Twentekanaal. Naast alle te verdelen blikken voor de verschillende velden was er naar goed gebruik ook nog taart voor de snelste jeugd- en juniorenploeg overall.

Tussen de bedrijven door was er een speciale ERGometercompetitie voor degenen die het lef hadden om ons scarehouse binnen te gaan….De nummers 1 in elke leeftijdscategorie kregen een blik en de nummers 2 mochten graaien in de griebelton.

In samenwerking met onze buren van Tubantia hebben we er met z’n allen een prachtig sportief feestje van weten te maken. Ik wil dan ook een ieder hartelijk danken die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet om dit mogelijk te maken. Vele handen hebben weer licht werk gemaakt. Top!

Onze eigen Amycusleden konden na afloop maar moeilijk afscheid nemen, er moest toch echt nog een spelletje weerwolven afgemaakt worden🐺🤡👻

En ook de jeugd van Aengwirden was dik tevreden gezien de volgende reactie:

Aengwirden:

“Zeker,
Lieuwe en Julius blik met de gladde 4. En Alexander gewonnen met de ergometer competitie in zijn leeftijdscategorie.
Geweldig gedaan. Goed georganiseerd en goede sfeer🕷️🕸️”

Nou, vooruit dan…..tot volgend jaar maar weer!

Ingrid Postel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top