Amycus op het Havenfestival

Op zaterdag 8 – en zondag 9 juni heeft Amycus deelgenomen aan het havenfestival. Een goed georganiseerd festival van Almelo Events, complimenten aan de gelieerde werkgroep. Ons doel was Amycus in Almelo en omgeving op de kaart te zetten en tegelijkertijd de roeisport bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Wij hebben ons daar gepresenteerd met een informatiestand met leuke gimmicks, ergometerwedstrijd met een aantrekkelijk prijzenpakket, en voor de serieuze gegadigden de mogelijkheid tot proef-roeien met 2 ervaren roeiers. Onze stand hadden we op een prima locatie t.o. het stadhuis met 2 aanleg mogelijkheden zodat we daar aanwezig konden zijn met 2 wherry’s. Mede door het bezoek van de 2 zaterdagochtend roeiploegen aan onze stand was, vooral op de zaterdag, de belangstelling overweldigend. Op de zondag was het drukkend warm, vanwege de slechte weersvoorspelling besloot Almelo Events om half 3 het festival te beëindigen.

Hier vinden jullie een video impressie van festival, Amycus komt er verschillende keren in voor.

Over beide dagen is het resultaat 13 inschrijvingen voor een proefles die in de komende weken worden gegeven, en opnieuw een uitnodiging van Almelo Events om volgend jaar deel te nemen. Bij deze willen wij dan ook ieder Amycus lid die heeft bijgedragen aan dit event hartelijk bedanken voor de geleverde inspanning, zonder jullie was dit event zeker niet zo succesvol geweest.

Ingrid, Crista, Frits en Ron

Hieronder een aantal foto’s van de Amycus deelname aan het festival: