Spiegel voor op pet

Spiegel voor op pet

In verband met de werkzaamheden en omwille van de veiligheid, is het momenteel verplicht dat skiffeurs en de boeg van ongestuurde ploegen beschikken over een spiegel (op pet of aan rigger). Geen overbodige luxe met de vele werkboten die momenteel op het kanaal varen en/of liggen en de versmallingen in het kanaal (momenteel d.d. 25 augustus: pal voor de kade van Amycus en in de bocht richting Leemslagenbrug). De vereniging spiegels heeft daarom aangeschaft die je aan je pet kunt vast maken. Deze spiegels zijn te koop voor 18,50 euro en verkrijgbaar achter de bar. Je kunt de spiegel contant afrekenen of de kosten via een betaalverzoek van de penningmeester voldoen. Wij noteren in dat geval jouw mobiele telefoonnummer. NB: Ondanks het gebruik van een spiegel is het noodzakelijk voor skiffeurs en ongestuurde ploegen dat er om de vijf halen omgekeken wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top