Opschoondag 2021

Opschoondag 2021

Ook Amycus heeft de handen uit de mouwen gestoken bij de landelijke schoonmaakdag tegen zwerfvuil. Naast de jeugd zijn op het laatste moment ook nog de leden gevraagd. Zo stond de jeugd er niet alleen voor. Na het maaien van het riet was het wel duidelijk dat het tijd was om schoon schip te maken op de oevers. Voorzien van het (toch nog) geleverde materiaal door de gemeente Almelo en met schitterend weer werd voortvarend gestart. Met de wherry werden de jeugd en enkele dappere
leden overgevaren naar de westelijke oever. Zo is het uitzicht weer netjes en met Rijkswaterstaat is afgesproken dat zij de gevulde zakken aan de overkant ophalen. Opgeruimd staat netjes. De overgebleven grijpers, hesjes, handschoenen en vuilniszakken kunnen volgend jaar weer ingezet worden, op de nieuwe oevers tegen zwerfvuil. Naast de jeugd zijn op het laatste moment ook nog de leden gevraagd. Zo stond de jeugd er niet alleen voor. Na het maaien van het riet was het wel duidelijk dat het tijd was om schoon schip te maken op de oevers. Voorzien van het (toch nog) geleverde materiaal door de gemeente Almelo en met schitterend weer werd voortvarend gestart. Met de wherry werden de jeugd en enkele dappere leden overgevaren naar de westelijke oever. Zo is het uitzicht weer netjes en met Rijkswaterstaat is afgesproken dat zij de gevulde zakken aan de overkant ophalen. Opgeruimd staat netjes. De overgebleven grijpers, hesjes, handschoenen en vuilniszakken kunnen volgend jaar weer ingezet worden, op de nieuwe oevers.

Tekst Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top