Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cottwich Almelo Regatta

19 september 2021 om 10:00 - 17:00

Zoals het er nu naar uit ziet kan de 25e Cottwich Regatta Almelo op 20 september 2020 met enkele aanpassingen, worden verroeid. Mocht er een toename van het corona virus infecties in Nederland optreden waarbij het niet verantwoord is de wedstrijd te houden, zal deze worden afgelast.
Het wordt een wedstrijd zonder publiek en met een gelimiteerd aantal deelnemers. Er wordt alleen geroeid in skiff, dubbel twee en twee zonder stuurman. Het totaal aantal inschrijvingen wordt beperkt tot 150 boten. Voor een betere verdeling is het 2- veld heren verplaatst naar de 1e heat.
Van de deelnemers wordt een eenmalige Corona bijdrage gevraagd van €5,-. Deze is bedoeld als vergoeding van de extra maatregelen en zal  niet worden teruggestort bij eventuele afgelasting. De verwachting is dat de douches gesloten blijven en er slechts beperkte ruimte is voor het omkleden. Het advies is thuis de roeikleding aan te doen. Aan allerlei bepalingen wordt nog gewerkt, kijk voor de meest actuele stand van zaken regelmatig op deze website.

De KNRB inschrijvingssite opent 15-8-20, de sluiting van inschrijving is op 13-9-2020, 19.00h. Vanaf 15-8-20 volgen we de inschrijfsite van de KNRB dagelijks. Mochten er meer dan 150 boten worden ingeschreven dan vermelden we dit op onze site en wordt per datum van overschrijding de inschrijving gesloten.

Wij hopen vele bekende gezichten weer te zien op de 25e editie. Voor de wedstrijd gelden de regels die het NOC-NSF heeft gesteld met betrekking tot het sporten ten tijde van corona en volgen we de criteria die de KNRB vermeldt op haar website.

Met sportieve groet,

Cottwich Commissie 2020

De Cottwich Almelo Regatta is één van de eerste roeiwedstrijden na de zomervakantie en wordt sinds 1996 door de Twentse Roeivereniging Amycus georganiseerd. De lange afstandswedstrijd over 5 kilometer wordt geroeid op het Twentekanaal zijtak Almelo. Roeiwater dat ook door top- ploegen is ontdekt. De wedstrijd wordt in twee heats geroeid. Er kan worden meegefietst en aangemoedigd langs nagenoeg het gehele traject van de wedstrijd. Behalve het ideale roeiwater worden ook de organisatie, de informele sfeer en door roeitijden.nl perfect verzorgde tijdwaarneming hogelijk gewaardeerd door de roeiers.

Gegevens

Datum:
19 september 2021
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Amycus
badweg 22
almelo, 7640 PN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top