TWWA (NB: Nieuwe uitslag!)

Na het afgelasten van de Twentse Winterwedstrijden (TWW) afgelopen weekend werd op Amycus de TWWA georganiseerd. Het wedstrijdparcours lag er fantastisch bij: Laatste huis na Leemslagen tot en met vlot Amycus (2km). Op zaterdag en zondag kon iedere roeier/ploeg zijn beste tijden vastleggen in Strava. Een mooi initiatief dat navolging verdient. Een nieuwe traditie is wellicht ge boren. Het door Sebastiaan vd W. gemaakte Excel bestand maakt het mogelijk om onder alle omstandigheden competitief met elkaar te roeien.

Hieronder de uitslagen van de onderlinge wedstrijden van het afgelopen weekend. De dames van Krijn glorieerden als nooit tevoren. Volgend weekend volgt de prijsuitreiking. De uitslagen zijn vastgesteld met behulp van correctietabellen. Door de roeitijd te vermenigvuldigen met de correctiefactoren voor respectievelijk leeftijd (m/v) en boot wordt de gecorrigeerde roeitijd gevonden. Aan de hand hier van wordt de uitslag bepaald. NB: in de uitslagen was een foutje geslopen. Inmiddels is de fout hersteld en vindt u hieronder de juiste uitslag.