Froskepolle 2018

Afgelopen zondag hebben Tom, Geordie en Anner meegedaan aan de eerste wedstrijd van de junioren competitie. Doordat de winter een staartje had, was er geen mogelijkheid te oefenen en moesten ze op hun ervaring van een jaar ervoor vertrouwen. Om de C4 te vullen voor het rondje om het eiland Froskepolle kregen ze versterking van Wessel van Tubantia.  Daarna volgde de keerboei wedstrijd in een C2. Het lukt Geordie samen met Anner en Wessel als roeiers om in de snelste tijd de boei te ronden en blik te winnen.  Dat was toch geen reden om onherkenbaar op de foto te gaan, jongens?

Helaas geen foto’s van het behaalde blik, de prijsuitreiking liet te lang op zich wachten. De volgende wedstrijd is zaterdag 19 juni.  Nu er weer geroeid kan worden, zal de jeugd beter voorbereid aan de start verschijnen en vast opnieuw met blik thuiskomen.

Verslag Eric