Lid worden

Open dag

Op 13 april a.s. is er een open dag bij roeivereniging TRV Amycus aan de Badweg in Almelo.
Iedereen vanaf 12 jaar is van 10.00 – 14.00 uur welkom om kennis te maken met de roeisport, Amycus-leden en onze vloot. Je kunt oefenen op een roeimachine en uiteraard ook mee-roeien in ėėn van onze boten onder leiding van ervaren roeiers.
In de kantine staat koffie/thee voor je klaar en kun je je eventueel inschrijven voor een vrijblijvende introductiecursus van 10 lessen voor € 50,00.
Nodig ook ouders, vrienden, buren, collega’s en klasgenoten uit!
We heten je van harte welkom aan de Badweg 22 in Almelo (bij de Wierdensebrug).

ps: wil je al eerder kennismaken met de roeisport? Dat kan altijd. Neem dan contact op met onze roeicommissaris: roeicommissaris@amycus.nl

Introductiecursus

Overweeg je om te gaan roeien en wil je eerst proberen of roeien wat voor je is?
Ook dit voorjaar bieden we u weer de  mogelijkheid om te leren roeien! Vanaf dinsdag 16 april start de introductiecursus en leert u in 1-, 2-, of 4-mans boot roeien. De cursus is bedoeld voor volwassenen die nog geen roei-ervaring hebben. Na de tien introductielessen kun je het proeflidmaatschap omzetten in een gewoon lidmaatschap. Tijdens de zomertijd wordt er in principe op dinsdagavond en in het weekend op zaterdag- of zondagochtend buiten geroeid. In overleg zijn vaak ook andere tijden mogelijk.

Meld je aan via: roeicommissaris@amycus.nl

Lid worden?

Download dan hier het Lidmaatschapsformulier 

Soorten lidmaatschap

TRV Amycus kent verschillende soorten leden:

  • Senior-leden
  • Junior-leden, tot 18 jaar. Zij worden seniorlid op 1 januari volgend op het jaar waarin ze 18 jaar zijn geworden.
  • Buiten-leden, ex-Amycus-leden die verhuisd zijn naar een ander deel van het land en voor een beperkt jaarlijks bedrag kunnen komen roeien
  • Ere-leden: Dinian Scholtens, René Werger en Miel Westenberg

Junior- en gewone leden: download het  lidmaatschapsformulier en stuur het ingevuld en ondertekend op naar Badweg 22, 7604 PN, Almelo of scan het ondertekende formulier en mail het naar de secretaris.

Buiten-leden: ga je verhuizen en wil je toch kunnen blijven roeien op Amycus, laat dit dan voor weten aan de secretaris.

Daarnaast is er een regeling die er in voorziet dat een 4e lid uit hetzelfde gezin, vrijgesteld wordt van contributie.

Voor de hoogte van de contributie en het beëindigen van het lidmaatschap, zie het menu-item De vereniging.