De perfecte combinatie van sport, teamwork en ontspanning.

Groepen van bijvoorbeeld bedrijven, instellingen, families of vrienden kunnen bij Amycus een roeiclinic volgen. Deze korte kennismaking met de roeisport is geschikt voor iedereen en organiseren wij voor groepen van 4 tot 30 personen.

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Of een leuke middag met uw vriendengroep? Bij Amycus bent u van harte welkom.

Er wordt gebruik gemaakt van extra brede twee en vier persoonsboten, waarbij de ervaren stuur de deelnemers de eerste beginselen van het roeien uitlegt. Er kan ook gekozen worden om in een 4 of 8 te gaan boordroeien (slechts een riem per roeier).

Begonnen wordt altijd met een kopje koffie en een korte uitleg en rondleiding. De duur van de roeiclinic is in overleg: varieert van minimaal  1 uur tot een dagdeel. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen programma. Ben je geïnteresseerd, mail dan naar roeicommissaris@amycus.nl

Er kan ook gekozen worden om in een 4 of 8 te gaan Boordroeien (slechts een riem per roeier). Begonnen wordt altijd met een kopje koffie en een korte uitleg en rondleiding. De duur van de roeiclinic is in overleg: varieert van minimaal  1 uur tot een dagdeel. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen programma. Ben je geïnteresseerd, mail dan naar roeicommissaris@amycus.nl